Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Všetky podrobné informácie týkajúce sa osobných údajov a ich spracovávania nájdete vo Všeobecných obchodných podmienkach.

Aké údaje uchovávate?

Uchovávavame tieto údaje: svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a e-mailovú adresu.

Ako som vyjadril súhlas s ich spracovaním?

Zákazník resp. dotknutá osoba (ďalej ako „zákazník“ alebo „dotknutá osoba“) poskytuje osobné údaje predávajúcemu dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a ďalšej komunikácie s ním. Bez ich poskytnutia predávajúci nemôže riadne plniť zmluvu so zákazníkom a preto ju nebude možné so zákazníkom ani uzavrieť.

Na aký účel potrebujete tieto údaje?

Účelom spracúvania týchto osobných údajov je vystavenie daňového dokladu, predzmluvné vzťahy, identifikácia zákazníka, potvrdenie objednávky a to telefonicky alebo prostredníctvom elektronickej pošty a doručenie tovaru.

Môžem zistiť aké údaje o mne vediete?

Áno. Môžete kedykoľvek získať informácie o údajoch, ktoré si o Vašej osobe evidujeme podľa zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Môžem požiadať o zmazanie osobných údajov?

Súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu predávajúcemu.

Poskytujete osobné údaje tretím osobám?

Len na nevyhnutné účely doručovateľom v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, aby Vám mohli doručiť balík. Nikdy nebudú Vaše údaje predané, ani poskytnuté iným tretím osobám.

Ako je zabezpečená ochrana osobných údajov?

Všetky osobné údaje sú uložené na serveroch s vysokou úrovňou bezpečnosti a sú chránené proti zneužitiu zo strany nepovolaných osôb. Rovnako tak naša spoločnosť dodržuje i ďalšie bezpečnostné opatrenia slúžiace k ochrane osobných údajov.


Napísali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Kefky mame dve za cenu jednej . Zásielka dorazila v poriadku, rýchlo za tri dni a bez poplatkov za dopravu. Platil som iba za kefky. Som vysoko spokojný a odporúčam na 100% každému kto potrebuje fkefky. Ďakujeme

2019-04-28

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Rýchle dodanie

2019-04-15

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Zatial som velmi spokojna s vysledkom cistenia zubov. Rychle dodanie.

2019-04-14

Porovnať 0