Archív
Rubriky
Najnovšie komentáre
Žiadne príspevky.
Vyhľadávanie v článkoch

Prečo sú sonické kefky ideálnym darčekom?

Publikované09.08.2019 Od

Čím ďalej, tým viac prihliadame pri každodenných aktivitách na praktickosť a využiteľnosť. Praktické darčeky nie sú len módnym trendom, ale aj nevyhnutnosťou. Veľmi dbáme o svoje zdravie i o svoju hygienu. Chceme byť krásne oblečení. Chceme mať krásny úsmev. Práve zubné kefky sú naším dôležitým a každodenným partnerom pri jeho udržiavaní.

Aká je to sonická zubná kefka?
Je to nový a veľmi účinný typ elektrickej kefky, ktorý využíva miesto rotačného pohybu ultrazvukové kmitanie. Patentovaná technológia Sonicare funguje na vibračnom princípe. Kmitajúce vlákna rozvibrujú aj sliny v okolí, ale samotná hlavica zubnej kefky sa pohybuje len v presne určenom rozsahu hore a dole.

Vďaka tomu nedochádza k poškodzovaniu vašich ďasien a zubov, ako sa to stáva pri elektrických kefkách, ktoré používajú rotačný pohyb. Tie vám, samozrejme, odstránia skoro všetok povlak, ale spolu s ním si poškodíte aj sklovinu. Hlavne na krčkoch zubov, pretože tam je najtenšia. Následne sa stávajú vaše zuby citlivé na každý podnet (slané, sladké, kyslé...), pretože ste si na zuboch vydrali drážku.

Prečo by ste mali používať sonické kefky?
Jemným našľahaním zubnej pasty a slín vytvárajú penu bohatú na kyslík. Táto tekutina sa dostane aj na ťažko dostupné miesta vo vašich ústach. Obrovskou výhodou je, že ultrazvukové vlny narúšajú a odstraňujú plak všade a nielen tam, kde sa ho vlákna kefky dotknú. Zubný plak je mäkký, lepivý, žltobiely mikrobiálny povlak, ktorý sa nám usadzuje na miestach so zníženou samočistiacou schopnosťou.

Práve pri tomto sú sonické kefky veľmi nápomocné. Zabezpečia odstránenie vznikajúceho povlaku, zabránia jeho šíreniu a jeho premene na zubný kameň. V porovnaní s ručnou zubnou kefkou je sonická schopná odstrániť až o 100 % viac povlaku z ťažko prístupných miest.

Doprajte si dlhodobý svieži pocit
Ultrazvukové vibrácie zbavia vaše ďasná, zuby a ústa choroboplodných zárodkov. Niektoré druhy kefiek navyše obsahujú aj tzv. UV sanitizér. Ten používa ultrafialové svetlo na ničenie rôznych typov baktérií a vírusov. Jemným masírovaním ďasien ich spevňujú a podporujú váš krvný obeh. Celkovo udržia vaše zuby silnejšie i zdravšie. Vašim ústam dopraje dlhodobý svieži pocit.

Na sonické kefky si treba postupne zvykať, preto aj obsahujú funkciu postupného prispôsobenia. Podstatou je pomalé zvyšovanie frekvencie. Ak kefku zatlačíte silnejšie, vlákna prestanú kmitať. Okrem toho vás kefka každých 30 sekúnd upozorní, aby ste sa presunuli do ďalšej oblasti vašich úst.

Vyberte si to najlepšie pre vás
Zaujímavosťou sonickej kefky DiamondClean je, že vlákna sú usporiadané do tvaru diamantového brúsu. Tým vám dokáže vyčistiť väčšiu plochu zubov. Technickou vychytávkou je pohárik, ktorý slúži na vyplachovanie, ale je aj prispôsobený na nabíjanie. Svojou mimoriadnosťou v oblasti dizajnu a funkčnosti si kefka vyslúžila aj ocenenie Red Dot Design Award.

Novinkou na trhu je ústna sprcha na čistenie medzizubných priestorov. Táto špeciálna tryska vám vyčistí ústnu dutinu pomocou zmesi vzduchu a drobných kvapôčok.

Na výber máte z viacerých druhov sonických zubných kefiek. Rozdeľujeme ich podľa kritérií, ktoré spĺňajú. Obsahujú viac režimov čistenia a tiež si môžete nastaviť rôzne intenzity. Zuby sa vám odmenia za vašu starostlivosť. Budú silnejšie a zdravšie.

Napíšte komentár
Napíšte odpoveď
Pre pridanie hodnotenia sa prihláste.

Menu

Menu

Vytvorte si účet pre vytvorenie zoznamov.

Prihláste sa