Archív
Rubriky
Najnovšie komentáre
Žiadne príspevky.
Vyhľadávanie v článkoch

Sonické kefky - Časté otázky (FAQ)

Publikované09.08.2019

Ak ste niekedy hľadali otázku ohľadom sonickej kefky, tu nájdete odpoveď. A ak by náhodou nie, napíšte ju do komentára pod článkom. Alebo nás kontaktujte a radi vám pomôžeme. Pri každom modely nájdete aj slovenský návod vo formáte .pdf

Ako zistím, kedy je plne nabitá batéria v kefke?

Kefka je plne nabitá, keď na nej zhasne/ú kontrolka/y. Bežne trvá úplné nabitie 24 hodín, ak je kefka úplne vybitá. 

Ako dlho vydrží batéria?

Kefka by mala vydržať bez nabíjania cca. 3 týždňe ak je plne nabitá. Upozorňujeme však, že tento údaj platí v ideálnych podmienkach (teplota, používanie 2x2 minúty denne...). Z vlastnej skúsenosti vieme, že batéria vydrží cca. 2 týždňe. 

Môžem kefku nechať v nabíjačke po každom čistení?

Áno a výrobca to aj odporúča. Vo všetkých kefkách v našej ponuke sú moderné batérie LI-ION, pri ktorých sa dobíjaním neznižuje ich účinnosť. 

Často cestujem, nabije sa kefka v sieti v inej krajine?

Áno. Všetky Philips Sonicare výrobky majú nabíjačky podporujúce elektrické siete 100-240V a 50-60Hz (napr. ako nabíjačky v mobiloch). Stačí použiť len vhodný adaptér do zásuvky. 

Prečo sú také veľké rozdiely v cene medzi rôznymi modelmi?

Je to podobné ako pri automobiloch. Cena sa zvyšuje s lepšou výbavou, dizajnom a doplnkami. Pri drahších kefkách máte na výber z piatich režimov, rôzne čistacie rutiny, nastaviteľný výkon, senzor tlaku, UV sanitizér, môžete ich nabíjať cez USB, bezdrôtovo, majú krajší dizajn, cestovné púzdra, sklenené poháriky, pribalené sú drahšie nástavce ako pri lacnejších modeloch. Rozdiely si môžete pozrieť jednoducho v porovnávači priamo na našej stránke, stačí kliknúť na tlačidlo so šípkami "Porovnať". Porovnávať môžete až tri modely naraz. 

Aké nástavce sú kompatibilné s mojou kefkou?

Máme dobré správy. Všetky kefky, aj tie u ktorých bol ukončený predaj, sú kompatibilné so všetkými nástavcami v našej ponuke. Výnimkou sú iba nástavce For Kids pre detské kefky, ktoré sú kompatibilné iba s kefkami For Kids. Ak máte model, ktorý ste na našej stránke nenašli, kontaktujte nás a pomôžeme vám s výberom.

Ako zistím, kedy je potrebné vymeniť nástavec?

Každý nástavec má zväzok modrých vlákien, ktoré sa pri používaní postupne odfarbujú. Ak sú vlákna odfarbené približne v polovici, je čas vymeniť nástavec.

Aká je životnosť nástavca?

Jeden nástavec má životnosť podľa modrých vlákien, ako bolo spomenuté vyššie, alebo 3 mesiace. Je to z jednoduchého dôvodu - ak je nástavec starý, veľmi sa znižuje jeho čistiaci účinok. 

Súvisiace články:

Philips Sonicare náhradné kefky - Kompletný sprievodca

Ako používať sonickú kefku Philips Sonicare?

Napíšte komentár
Napíšte odpoveď
Pre pridanie hodnotenia sa prihláste.

Menu

Menu

Vytvorte si účet pre vytvorenie zoznamov.

Prihláste sa