Archív
Rubriky
Najnovšie komentáre
Žiadne príspevky.
Vyhľadávanie v článkoch

Dovolenka so sonickou kefkou

Publikované09.08.2019

Väčšina z vás si na dovolenku (ak nezabudne ;) ) zoberie aj zubnú kefku. Nižšie nájdete tipy ohľadom sonickej kefky a cestovania.

1. Môžem si zobrať sonickú kefku na palubu lietadla (do príručnej batožiny)?

Áno, ale majte na pamäti, že po sprísnení kontrol na letiskách môže personál letiska vyžadovať, aby ste kefku zapli. Preto ju majte (tak ako mobil, notebook, fotoaparát...) pred odletom nabitú.

2. Nabije sa kefka v inej krajine?

Áno. Všetky sonické kefky v ponuke majú sieťové adaptéry podporujúce siete od 100 do 240V a 50-60Hz, takže kefku nabijete na celom svete. Jediné, čo budete potrebovať, je len adaptér do zásuvky podľa konkrétnej krajiny. 

3. Mám si zobrať na dovolenku aj nabíjačku?

Odporúčame ak idete na dlhšiu dovolenku ako 10 dní. Plne nabitá kefka vydrží bezproblémov cca. 14 dní. Ako užívateľ svoju kefku poznáte a viete koľko vám vydrží na jedno nabitie. Zobratie nabíjačky je stávka na istotu. Tento problém odpadá, ak cestovné púzdro podporuje nabíjanie. Celý rad kefiek DiamondClean nabijete v cestovnom púzdre cez USB -  v takom prípade vám stačí len nabíjačka na mobil.

4. Ako riešiť hygienu nástavcov v exotickej krajine?

Ak máte kefku s UV sanitizérom - modely FlexCare Deal Pack a FlexCare Platinum s UV, tak stačí dať nástavec po umytí zubov (podľa potreby aj pred) do UV sanitizéra na jeho vydezinfikovanie. Všeobecne platí základné pravidlo, že ak voda nie je pitná, nástavec aj ústa si vyplachujte len pitnou vodou. Navyše odporúčame mať na nástavcoch vždy krytky, aby sa zamedzilo prechodu baktérii z toalety pri spláchnutí na nástavec (ak je WC spojené s kúpeľnou). Najlepšie je, ak budete mať kefku skrytú v púzdre mimo kúpeľne s WC.  

Ak by ste mali ďalšie tipy, otázky, napíšte ich do komentára pod článkom, alebo na náš email.

Napíšte komentár
Napíšte odpoveď
Pre pridanie hodnotenia sa prihláste.

Menu

Menu

Vytvorte si účet pre vytvorenie zoznamov.

Prihláste sa